Thursday, July 7, 2011

babi pun tak belit sebegini hebat

Ambiga kata (laporan malaysiakini)
"Ditanya sama ada pihaknya memerlukan permit, Ambiga berpendapat apabila kerajaan berkata perhimpunan itu boleh diadakan di Stadium, maka apakah perlu lagi permit"

kata pakteh: Kerajaan juga kata rakyat boleh berniaga..maka apakah perlu lagi lesen perniagaan.

Kata pakteh : kerajaan juga kata rakyat boleh import barang...maka apakah perlu lagi permit import

kata pakteh : Kerajaan juga kata rakyat boleh tubuh parti...maka apakah perlu lagi mohon kelulusan.

Kata pakteh : Kerajaan juga kata rakyat boleh kawin...apa perlunya lagi mintak restu mak bapak....tutuh ja laaa...

Putar alam punya pencacai. Boleh hilang kerasionalan pakteh baca kenyataan makhluk perosak macam ambiga nii...

oi.....takkan tak tau selama ni kerajaan kata boleh berhimpun, berceramah tapi kena ada permit...Pas tak ajaq ka??.....Pas slalu mohon permit kalau nak buat ceramah...mana mat sabu...mana...oi mat sabu...sia2 hang jadi orang kuat Ambiga..hal sekecik lagu tu pun hang tak leh nak ajaq...ka hang dok adjust ambiga plak....cis...dasar membujur lalu melintang patah...kelam, cerah, kuning...semua hang nak rembat aih...biaq Norma sorang sudah la....takkan Ambiga pun hang teringin...??

4 comments:

Anonymous said...

Inilah AKBIATnya baru bagi muka sikit je kat kaf lam ya nga..bayangkan kalau KUASA di tangan mereka. Baru pada muka orang Melayu PKR dan DAP.

Anonymous said...

kambinga berkacukan lembu ni mmg cmtu..

sapa la bagi datuk kat menatang pelaq ni??

yg bestnya.. napa dia nak tumpu wat demo kat kawasan org melayu dok beniaga..?? buat la kat bukit bintang ka.. batu cave ka..

org melayu yang bodo2 tu pun ikut la.. mcm lembu kena cucuk kat idung ja ghupanya..

Anonymous said...

kaf lam ya nga ni mmg bangsa tak sedar diri!!

視訊聊天室 said...

a片貼圖區
080視訊聊天室
免費a片
免費a片下載無碼
色a片下載
全球華人視訊網
視訊聊天室
免費a片AV女優
a片女星

Edisi WAJIB baca

Kepada Sahabat-sahabat Blogger Yang Mana Link Blog Anda belum Di Letakkan Dalam List Blog Pakteh Di Harapkan Agar Dapat Meninggalkan Komen Bagi Memudahkan Pakteh Mengenal pasti Link Blog Yang Tercicir! (dalam proses update untuk tambahkan sebanyak mungkin link Pro UMNO/BN)
Terima Kasih