Sunday, May 6, 2012

Gempar..!! memang Wan Ahmad ahli UMNO Pasir Mas. Kantoiiii

Wan Ahmad bin Wan Omar memang orang pasir Mas, Kelantan.
Saifudin Nasution mendedahkan ada individu bernama Wan Ahmad bin Wan Omar menjadi ahli UMNO..

Tapi yang kantoinya.....Wan Ahmad bin Wan Omar tersebut bukanlah Timbalan Pengerusi SPRM. Puak Pakatan Rakyat memang terkenal dengan serkap jarang malah tuduhan melulu sebegini menjadi mainan harian.


Ahli UMNO Cawangan Kubang Bunggor, Wan Ahmad bin Wan Omar mengecam tindakan Setiausaha Agung PKR, Datuk Saifuddin Nasution Ismail menggunakan identiti beliau sehingga dikaitkan sebagai Timbalan Pengerusi SPR, Datuk Wan Ahmad bin Wan Omar.

Peniaga kedai makan berusia 63 tahun itu kesal dengan tindakan tanpa usul periksa parti itu yang menggunakan maklumat peribadi dari kad pengenalannya untuk mendesak Timbalan Pengerusi SPR itu meletakkan jawatan.Ini bukan kali pertama pemimpin PR membuat tuduhan melulu dan tidak meminta maaf. bagi mereka, PR berhak buat silap dan salah tetapi tidak BN.

Mungkin itulah puncanya Nik Aziz ucap takziah atas kematian Bob :Lokman...Bob Kuman......Berita lanjut di Jawa Bernam 

3 comments:

Anonymous said...

kalau dah puak2 sebelah sana tu dari pemimpinnya semua BANGANG, sampai ke akar umbi LAGI BANGANG BIN BEBAL.

Anonymous said...

Puak2 PKR/PR bukan saja gila sex tetapi lebih bodoh dari lembu...

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Edisi WAJIB baca

Kepada Sahabat-sahabat Blogger Yang Mana Link Blog Anda belum Di Letakkan Dalam List Blog Pakteh Di Harapkan Agar Dapat Meninggalkan Komen Bagi Memudahkan Pakteh Mengenal pasti Link Blog Yang Tercicir! (dalam proses update untuk tambahkan sebanyak mungkin link Pro UMNO/BN)
Terima Kasih