Monday, April 4, 2011

Kedah Maksiat..!! Bukti yang pakteh janjikan

video

video

Pakteh kan dah janji nak tunjuk video dangdut di Jeniang tu. tak ingat...alaaa....karaoke dangdut dekat dengan rumah Setpol MB Azizan yang tak tau apa-apa tu laa....

Ingat dah?....try la semak2 blog pakteh...ada beberapa siri pasai dangdut di Jeniang nii..
1. Kedah sejahtera siri 1
2. Akademi maksiat Disini

Perakam yg diguna harga ribuan ringgit gak cuma masih tak mampu dapat clear sebab gelap. Fikirkan bagaimana kes video Anwar n china Doll dapat begitu jelas?. SEBAB UTAMA...MEMANG CANGGIH VIDEO TU....
Kalau pakteh ada perakam yang sama....wow....sure clear.

Tempat dangdut karaoke ni bukan saja di jeniang...dah tumbuh di merata-rata tempat.


hehehe...pakteh ni minat dangdut gak...tapi kalau dah pungkok bulat, seluaq bekilat sendat-sendat....pakteh pun bulih tegeliat oooo....

6 comments:

Anonymous said...

Pak Teh bila dangdut ni nak mai Aloq Staq ? canggih nampaknya kami disini geng 50an pun nak cuba jugak sebab pinggang lama tak excercise.Masa UMNO/BN tak pernah ada menatang ni pun lani baru ada canggih canggih shoknya dok di Kedah macam macam ada nu.

Non ulu sik said...

Pakteh: tukar sahaja kpd negeri Kedah Dangdut Sejahtera.

Anonymous said...

tuuudiaaaa..
kena dengan pungkorq bulat,seluarq ketat bekilat...
lupa bini kat ghumah aihhh..
sekerap mahai la ni...duit habih kot tu la.
menatang ni dah tumbuh meghata...jln kola neghang pdg sanai pun ada.
lepaih sikit tmpat sembelih lembu sebelah kighi.
masuk jln tar kecik dalam 200meter.
macam tak pecaya...dlm kebun moktan depa dok hayun.

kedah darul dangdut.


paklongchin

Pakteh said...

Anon 22:30 dan 00:24
hehehehe...loq staq ada lagi canggih....bukan sakat pegang2 n rengang2...leh tanam teruih dengaq khabarnya....

paklongchin
sana kebun moktan....sini kebun getah

Anonymous said...

Hargailah seni.....muahahaha...

Janganlah lagu tu pakteh, aku yang berjiwa seni ni tak seharusnya di jadikan mangsa....Ostad Azizan adalah insan yang memahami seni. Begitu juga setpolnya, depa semua hargai seni. Seni ni ada macam-macam. Nyanyian dan tarian adalah satu cabang seni....La ni dah korang dah orang dengar ceramah, tu yang kedai yang ada karakoke dan dangdut jadi pilihan kami yang dah jemu dengan seni ceramah pentas!

pastotok

Pakteh said...

Anon 06:21
hehehe...betoi jugak no...hargailah seni warisan negara...

Edisi WAJIB baca

Kepada Sahabat-sahabat Blogger Yang Mana Link Blog Anda belum Di Letakkan Dalam List Blog Pakteh Di Harapkan Agar Dapat Meninggalkan Komen Bagi Memudahkan Pakteh Mengenal pasti Link Blog Yang Tercicir! (dalam proses update untuk tambahkan sebanyak mungkin link Pro UMNO/BN)
Terima Kasih