Friday, November 28, 2008

Kemangkatan YMM Raja Perempuan Besar PerlisYMM Raja Perempuan Besar Perlis Tengku Budriah binti Almarhum Tengku Ismail mangkat pada jam 3.47 pagi di Hospital Kuala Lumpur. Berusia 84 tahun. Penerbangan TUDM dari Subang berlepas jam 9.00pagi-9.30 pagi. Dijangka tiba di Balairong seri Istana Arau Jam 11.30 pagi. Upacara pegkebumian di Makam Di Raja Arau selepas solat Asar. Seluruh rakyat negeri perlis pasti bersedih dengan berita ini namun ini adalah ketentuan ilahi. Semoga roh baginda dicucuri rahmat.

p/s: Pakteh bukanlah orang perlis tetapi bekas MB berkata selepas beberapa jam berada di Perlis, mereka layak menjadi rakyat negeri Perlis maka terasa benarlah pakteh ni orang perlis jugak, apatah lagi dah bertahun2 lamanya menetap dan mencari rezeki disini.

2 comments:

Panglima Perang Cyber said...

Takziah dan alfaaatihah.

Pak Teh linkkan lagi resolusi yang lain yer..

Jika dapat update list juga. Ada masa kita bersidang maya sama2

tq

Pakteh said...

Insyaallah. Minggu ni padat sangat...curi2 jenguk ja...minggu depan rasanya ok...TQ

Edisi WAJIB baca

Kepada Sahabat-sahabat Blogger Yang Mana Link Blog Anda belum Di Letakkan Dalam List Blog Pakteh Di Harapkan Agar Dapat Meninggalkan Komen Bagi Memudahkan Pakteh Mengenal pasti Link Blog Yang Tercicir! (dalam proses update untuk tambahkan sebanyak mungkin link Pro UMNO/BN)
Terima Kasih