Thursday, February 16, 2012

UMNO SIK dalam kenangan......

KLIK PADA GAMBAR UNTUK LEBIH JELAS

Pakteh teringatkan Pang5Husin (Alhamdulillah....lebih sukses kini dengan blognya dot dot dot)
Pakteh teringatkan KerisMelayu (Alhamdulillah...lebih hebat kini dengan nama Put** As*** dan portal antara terhebat di Malaysia)
Pakteh teringatkan TepakBersulam (Alhamdulillah..masih seperti Pakteh...menulis dan terus menulis)
Pakteh teringatkan AloqStaq (Alhamdulillah...lebih hebat dan menyengat kini)
Pakteh teringatkan Al-Amzar (Alhamdulillah...keluar dari mulutnya sendiri beliau akan kembali menulis)

Pakteh teringatkan semua rakan2 yang sejak tahun 2000 dulu tidak jemu-jemu mempertahankan UMNO walaupun tidak pernah dikenali oleh ahli-ahli UMNO.

Ada diantara mereka kini memang popular dikalangan ahli UMNO dan dari puak PR.
Ada diantara mereka kini bekerja rapat dengan pucuk pimpinan parti

Mengapa Pakteh teringatkan kawan-kawan yang bukannya sering bertemu muka?

Mengapa Pakteh teringatkan Nihaz, Dzuang dan Duke?
Mengapa terfikir tentang hebatnya Jebon, JalilBecker, Kadiology?
Mengapa teringatkan coolnya Bapak3?
TerunaKedah sekarang mungkin sudah tidak teruna lagi...tapi dimana dia?

Rupa-rupanya...inilah rakan-rakan yang muncul sebaik UMNO/BN mengalami kemerosotan pada tahun 1999. Ya....tahun 1999 di era reformasi anutan Anwar Ibrahim...rakan-rakan inilah yang sering muncul membaitkan kata-kata pedas mengkritik kebobrokan Anwar dan pembangkang.

2004......BN/UMNO cemerlang.....

2008.......BN/UMNO...kecundang teramat teruk..............

Munculkah lagi rakan-rakan ini?......mereka tetap ada dan pertambahan pejuang-pejuang siber yang mempertahankan UMNO/BN begitu banyak dan sentiasa bertambah dari hari ke hari.

Pejuang-pejuang siber Pro UMNO ini tidak memikirkan jawatan.....apa yang terlintas dalam fikiran mereka cuma "UMNO/BN WAJIB MENANG BESAR PRU13"

12 tahun dulu......
10 tahun dulu.........
Pakteh dan rakan hanya mampu menghasilkan website sebegini untuk dipaparkan nukilan rasa...
Alhamdulillah......kini semuanya semudah 1 2 dan 3........



7 comments:

Nayan said...

Hang nostalgia pa weyyyy. depa bukan faham. heheheh

Anonymous said...

mu masuk calon je laaaa.calon bebas lambang kunci.pasti mu menang.

Pakteh said...

hehehe...saja teringat kisah-kisah lama...zaman Pakteh muda-muda dulu...haha..
la ni rambut dah penuh uban....langkah kaki dah tak larat...umoq pun bukan muda lagi...
Dok gagah mangkit pagi-pagi pi tebang buluh ni pun pasai dah yang ni ja Pakteh bulih buat...nak motong tak dak tanah....
Mujoq la ada jugak pokok-pokok buluh yang bulih pakteh tebang....

haha..calon apanya...orang sekarang nakkan calon muda...Pakteh ni tua bangka dah...cuma tua-tua Pakteh ni....Pakteh tak lupa jasa UMNO pada Alif Ba Ta....Jadi...setia Pakteh hanya pada UMNO.

Pakteh said...
This comment has been removed by the author.
Man Kg Tupai said...

Hang dok nostalgia apa lagi.Puak umno dah sapu kiri kanan isi unjang depa.Dapat pinjam juta-juta.Hang dok syok sendiri.

hisham said...

tak pa la pak teh oiii...ada jugak pokok buloh bolih dok tebang...ni dok daekrah padang sanai tak dak pa dah...ada tanah hutan pknk dah tarah abih pi boh getah
...ada sikit2 buloh bolih dok ambik ghebong dalam lot ladang tebu dulu puak TRADE WIND pelicin abih pi boh getah dgn klapa bali...
la ni nk makan umbut palaih,umbut rotan ngan umbut meghedin pun payah..dok tunggu nk gheja jaga kat pusat RRI yg nk pindah mai dari sg buloh pun tak tau bila...nk kata sampai..la ni pun kira tua dah....


pklong chin banggoi 9

線上免費a片卡通 said...

激情視訊辣妹美女
色a片情報站
a片免費試看
免費0204視訊情色
免費a片AV女優
影音視訊辣妹
視訊情人網
線上免費試看短片a片
免費試看短片a片

Edisi WAJIB baca

Kepada Sahabat-sahabat Blogger Yang Mana Link Blog Anda belum Di Letakkan Dalam List Blog Pakteh Di Harapkan Agar Dapat Meninggalkan Komen Bagi Memudahkan Pakteh Mengenal pasti Link Blog Yang Tercicir! (dalam proses update untuk tambahkan sebanyak mungkin link Pro UMNO/BN)
Terima Kasih