Friday, May 21, 2010

Mesyuarat Pemuda, Wanita n Cawangan

Salam...
Dalam kesibukan Pas dok kata depa masih kuat, di pihak UMNO sedang berlangsung mesyuarat di peringkat cawangan. Minggu ni pakteh juga akan bermesorat n rasanya ada beberapa usul yang boleh diketengahkan samada utk tindakan Bahagian atau Pusat.
Beberapa kelemahan yang berlaku sepanjang proses utk mengadakan mesyuarat cawangan wajar dijadikan iktibar oleh UMNO Bahagian. Perlu difahami bahawa masih ada ahli yang kerana xdapat telur sebiji, undi boleh beralih arah dan pakteh harap, ini dapat diambil kira dan jika dapat diadakan postmortem lagi baik.
rata2 mengharapkan Ustaz Azizan membubarkan DUN namun bersediakah UMNO. Jangan hanya sekadar laungan tetapi akhirnya berlaku seperti SIBU. Strategi yang benar2 tersusun amat penting dan pakteh masih terbayangkan bagaimana figure yang diberikan kepada wakil calon UMNO utk Parlimen Sik dlm PRU yg lalu begitu tepat dengan data2 yang pakteh percaya ramai tidak menjangkakannya dan akhirnya terbukti...parlimen Sik jatuh ke Pas.

kata pakteh: Malu bertanya sesat jalan....bertanyalah pada yang tahu dan arif..
SELAMAT BERMESORAT KEPADA SEMUA CAWANGAN

No comments:

Edisi WAJIB baca

Kepada Sahabat-sahabat Blogger Yang Mana Link Blog Anda belum Di Letakkan Dalam List Blog Pakteh Di Harapkan Agar Dapat Meninggalkan Komen Bagi Memudahkan Pakteh Mengenal pasti Link Blog Yang Tercicir! (dalam proses update untuk tambahkan sebanyak mungkin link Pro UMNO/BN)
Terima Kasih